Ach, één keer in de achttien jaar mag Feyenoord wel kampioen worden

"Ach, één keer in de achttien jaar mag Feyenoord wel kampioen worden"

20-03-2017 12:57
18

René van de Kerkhof denkt dat Feyenoord de Coolsingel alvast op kan tuigen. PSV ziet hij geen kampioen meer worden. Willy is echter niet overtuigd en denkt dat de Eindhovenaren zomaar 'de lachende derde' kunnen worden.

"Als je realistisch kijkt is de tweede plaats het maximaal haalbare voor PSV, hoe jammer ik dat ook vind", zegt René tegen Omroep Brabant. "Maar ach, één keer in de achttien jaar mag Feyenoord wel kampioen worden." Willy gelooft nog in een Eindhovens wonder. "Ik denk dat PSV de lachende derde kan worden. Feyenoord verliest misschien wel bij Ajax en in deze competitie kan alles gebeuren."

"Het is voor Cocu wel zaak om de jongens bij de les te houden als ze voor de tweede plaats willen gaan", aldus René, die nog even inhaakt op het Nederlands elftal. Oranje speelt de komende interlandperiode een cruciaal WK-kwalificatieduel met Bulgarije. "Van Bulgarije mag je eigenlijk gewoon niet verliezen en dat gaat ook niet gebeuren denk ik. Met Bas Dost hebben we de topscorer van Portugal, die moet een doelpuntje kunnen maken."