PEC doet geheimzinnig over Twitter-ontdekking rond trainer: Volg hem al langer

PEC doet geheimzinnig over Twitter-ontdekking rond trainer: "Volg hem al langer"

20-03-2017 19:59
1

Gerard Nijkamp is als technisch directeur van PEC Zwolle op zoek naar een opvolger van trainer Ron Jans. De beleidsbepaler bevestigde tegenover RTV Oost dat Dennis Haar en John van 't Schip interessante opties zijn.

Het tweetal werd maandagochtend door De Telegraaf genoemd als topfavorieten voor de opvolging van Jans. Ook Gert Peter de Gunst, momenteel assistent-trainer van PEC, is in beeld. "Die staat ook op een lijst. Wie weet, de tijd zal het leren", zegt Nijkamp, die duidelijk voor ogen heeft waar de nieuwe trainer aan moet voldoen. "De hoofdtrainer moet goed kunnen samenwerken met Dwight Lodeweges, die volgend jaar assistent wordt. De structuur van het technische team wordt heel belangrijk. Zo moet ook goed worden gekeken naar de jeugd."

Een fanaccount van PEC op Twitter ontdekte dat de gehele directie van de Zwollenaren Van 't Schip volgt op Twitter. Nijkamp doet daar enigszins geheimzinnig over, maar voegt er wel aan toe: "Ik volg hem al langer." PEC hoopt binnen twee weken de nieuwe trainer te kunnen presenteren.