Janssen: 'Contact gehad met Blind over verhuur of niet. Wat hij adviseerde?'

Janssen: 'Contact gehad met Blind over verhuur of niet. Wat hij adviseerde?'

20-03-2017 20:09
5

Vincent Janssen kan zich na een rumoerige tijd bij Tottenham Hotspur weer even richten op Oranje. De spits meldde zich maandag bij het kamp van het Nederlands elftal. 

"Ik ben blij dat ik er weer ben", begint Janssen tegen het Algemeen Dagblad. De voormalig AZ-aanvaller komt niet veel aan spelen toe in Londen en dus was een verhuur afgelopen winter een optie. Daar heeft hij zelfs met bondscoach Danny Blind over gesproken. "Ik heb wel contact met Blind. Ook in de winterstop. Over verhuur of niet bijvoorbeeld. Wat hij adviseerde? Dat is tussen mij en de bondscoach."

"We moeten het ook niet groter maken dan het is, ik heb met meer mensen gesproken. Ik wacht op mijn kans, al krijg ik niet veel speelminuten in Londen. Mijn doelpunt laatst (12 maart, red.) was lekker." Zaterdagavond speelt Nederland een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije. "Over de Bulgaren weet ik weinig. We moeten winnen. We hebben punten laten liggen tegen Zweden en Frankrijk. Onnodig. Maar we hebben nog goede kansen om ons te kwalificeren", besluit Janssen.