Kater voor Klaassen: 'Ben wel eens lekkerder wakker geworden'

Kater voor Klaassen: 'Ben wel eens lekkerder wakker geworden'

20-03-2017 21:16
21

Voor Davy Klaassen komt de interlandonderbreking precies op het juiste moment. De middenvelder had maandag toen hij arriveerde bij Noordwijk nog altijd last van de kater van het gelijkspel van Ajax bij Excelsior.

"Natuurlijk ben ik weleens lekkerder wakker geworden dan vanochtend. Het is niet anders", zuchtte de Ajax-aanvoerder in gesprek met het Algemeen Dagblad. Klaassen hoopt bij het Nederlands elftal even aan iets anders te kunnen denken dan aan de remise tegen Excelsior (1-1), die wel eens desastreuze gevolgen zou kunnen hebben voor de titelstrijd. "Even ergens anders aan denken dan het gelijkspel tegen Excelsior."

Wedden

Meer odds

Vincent Janssen, die het moeilijk heeft bij zijn club Tottenham Hotspur, is blij dat hij het nu bij het Nederlands elftal mag laten zien. "Ik wacht op mijn kans, al krijg ik niet veel speelminuten in Londen. Mijn doelpunt laatst was lekker. Over de Bulgaren weet ik weinig. We moeten winnen. We hebben punten laten liggen tegen Zweden en Frankrijk. Onnodig. Maar we hebben nog goede kansen om ons te kwalificeren."