Hahn doet Feyenoord een plezier: 'Maar ik ben bezig met Excelsior'

Hahn doet Feyenoord een plezier: 'Maar ik ben bezig met Excelsior'

20-03-2017 23:17
7

Warner Hahn speelde zondag een uitstekende partij namens Excelsior tegen Ajax (1-1) en hield zijn ploeg met enkele geweldige reddingen op de been. De doelman was daarmee ook van waarde voor Feyenoord.

"Er waren gemixte gevoelens in de kleedkamer. De jongens hadden toch wel het idee dat er nog wat meer in zat", vertelt Hahn aan de NOS. De doelman is blij dat Feyenoord zondag een grote stap zette in de titelstrijd, maar wil zich voornamelijk richten op Excelsior. "Op wat zij (de Feyenoord-spelers, red.) in Heerenveen doen, doe daar heb ik geen invloed op. Ik ben hier bezig met Excelsior. De titelstrijd is voor mij even niet belangrijk."

Op 7 mei treffen Excelsior en Feyenoord elkaar op Woudenstein en moet Hahn het dus opnemen tegen zijn eigenlijke werkgever. Een pikante ontmoeting, zo beseft de sluitpost zelf ook. Hahn kan een rol spelen in de titelstrijd. "Ik heb deze vraag al vaker gehad. We gaan rustig wachten wat er gebeurt. Laten we eerst met Excelsior zorgen dat we in de Eredivisie blijven."