Toekomst Oranje-international Feyenoord ongewis: 'Weet niet wat ik moet kosten'

Toekomst Oranje-international Feyenoord ongewis: 'Weet niet wat ik moet kosten'

21-03-2017 08:29
25

Steven Berghuis heeft nog geen beslissing genomen over zijn voetbaltoekomst. De 25-jarige vleugelspeler wordt dit seizoen door Watford verhuurd aan Feyenoord, waar hij een sterke indruk maakt en op de landstitel afstevent.

Berghuis ligt nog tot medio 2019 vast bij de Premier League-club. "Dus zoals het er nu naar uitziet, ga ik na dit seizoen gewoon terug naar Watford. De club heeft me destijds voor 6,5 miljoen euro van AZ gekocht. Maar wat ik Feyenoord nu moet kosten, weet ik niet. En daar ben ik ook niet mee bezig. Dat komt na het seizoen", laat hij weten aan De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

Met zijn sterke spel bij Feyenoord verdiende de aanvaller een plekje in de selectie van het Nederlands elftal. "Ik zat er al bij toen het heel goed ging bij AZ, maar ook toen ik bijna niet speelde bij Watford hield de bondscoach vertrouwen in me. Hij was me niet vergeten en riep me op toen een aantal buitenspelers geblesseerd afhaakte. Maar nu voelt het – na tot dusver een goed seizoen bij Feyenoord – lekker dat ik het voor mijn gevoel nog meer op eigen kracht doe."

Ook Berghuis ploeggenoot Rick Karsdorp kreeg een uitnodiging. De rechtsback is vol vertrouwen. "Ik ben altijd een jongen met veel zelfvertrouwen. En als je met je ploeg nummer één in de Eredivisie staat en er vier spelers van Feyenoord worden opgeroepen, vind ik dat je helemaal met veel zelfvertrouwen moet binnenkomen. En dat doe ik ook."