Bosz: Als je dan vindt dat het mis is gegaan praat je sec over die wedstrijd

Bosz: "Als je dan vindt dat het mis is gegaan praat je sec over die wedstrijd"

21-03-2017 21:10
9

Peter Bosz vindt niet dat Ajax na de winterstop slecht gepresteerd heeft. Zijn ploeg opende de jacht op koploper Feyenoord, maar is de voorbije weken niks opgeschoten en zelfs op een grotere achterstand komen te staan.

De interlandperiode biedt Bosz de gelegenheid om terug te blikken op de periode na de winterstop. "We hebben veel wedstrijden gehad, wonnen de eerste zeven wedstrijden en kregen daarna natuurlijk de teleurstelling met de uitwedstrijd tegen FC Groningen", begint Bosz bij Ajax TV. "En de wedstrijd tegen Excelsior spelen we slecht. Daar winnen we niet en dat hadden we wel moeten doen."

"Als je dan vindt dat het mis is gegaan praat je sec over die wedstrijd (Excelsior-uit, red.)", vervolgt Bosz. "We hebben na de winterstop veel moeilijke uitwedstrijden gehad die we allemaal winnend hebben weten af te sluiten, met uitzondering van Groningen. En we hebben twee rondes Europa League overleefd. Alleen slecht was het natuurlijk niet. Maar het sneeuwt natuurlijk allemaal onder door die verse wedstrijd van zondag, waar de teleurstelling heel groot over is."