Transfer binnen Eredivisie lonkt voor Bruns: Er is genoeg interesse

Transfer binnen Eredivisie lonkt voor Bruns: "Er is genoeg interesse"

22-03-2017 07:36
5

Thomas Bruns heeft besloten Heracles Almelo na dit seizoen transfervrij te verlaten. De middenvelder zegt dat er al belangstelling voor hem bestaat.

FC Groningen was eerder al geïnteresseerd in Bruns, terwijl ook Vitesse wordt genoemd. "Er is genoeg interesse, we gaan het zien", zegt Bruns in gesprek met TC/Tubantia. "Ik heb me 6,5 jaar voor 100 procent ingezet voor Heracles en kijk terug op een fantastische periode. Ik hoop dat ik mezelf bij een andere club verder kan ontwikkelen. Het is tijd voor een nieuwe stap."

Wedden

Meer odds

Bruns leek in 2015 al te vertrekken bij Heracles, maar verlengde destijds zijn contract met twee jaar. "Daar ik heb absoluut geen spijt van gehad. Het zijn nog twee geweldig mooie jaren geweest. Met als knaller natuurlijk de play-offs en Europees voetbal. Na de bekerfinale in 2012 was dat een absoluut hoogtepunt. Ik vind dat we dit seizoen weer voor die play-offs moeten gaan. De kansen liggen er, de negende plek is waarschijnlijk voldoende", aldus de 25-jarige middenvelder van de nummer tien van de Eredivisie.