Westerveld krijgt eindelijk zijn geld: Veel verkeerde mensen in dit wereldje

Westerveld krijgt eindelijk zijn geld: "Veel verkeerde mensen in dit wereldje"

22-03-2017 11:15
13

Sander Westerveld is na negen jaar juridisch getouwtrek met zijn voormalig zaakwaarnemer Luis Jaime Puebla eindelijk in het gelijkgesteld door een rechter. Westerveld vond dat hij jarenlang financieel benadeeld werd door Puebla. 

De oud-doelman van Vitesse en Liverpool vocht in het Spaanse Toledo voor zijn gelijk en daar bekende Puebla voor de rechter dat hij Westerveld financieel fors had benadeeld. De Spanjaard moet voor juni de schade vergoeden. Doet hij dat niet, dan wacht de zaakwaarnemer een gevangenisstraf.

"Het heeft negen jaar geduurd, maar nu is onomstotelijk bewezen dat ik gelijk had", zegt Westerveld tegen het Algemeen Dagblad. "Hij heeft alles toegegeven. Dat is gerechtigheid. Als zaakwaarnemer zal ik spelers waarschuwen. Er zitten heel veel verkeerde mensen in dit wereldje. Een speler moet zijn manager kunnen vertrouwen."

Inmiddels is Westerveld zelf zaakwaarnemer en claimt van dit conflict geleerd te hebben:."Als zaakwaarnemer zal ik spelers waarschuwen. Er zitten heel veel verkeerde mensen in dit wereldje. Een speler moet zijn manager kunnen vertrouwen."