Ook vertrek van trainer in Jupiler League: 'PEC-kandidaat' neemt afscheid

Ook vertrek van trainer in Jupiler League: 'PEC-kandidaat' neemt afscheid

22-03-2017 12:08
7

FC Volendam moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Robert Molenaar, sinds de zomer van 2015 aan het roer op De Dijk, is toe aan een volgende stap en vertrekt.

Volendam staat op de vijfde plek in de Jupiler League en heeft uitzicht op promotie, maar Molenaar houdt het voor gezien. "Dankzij FC Volendam heb ik een leerzame periode mogen ervaren, waarbij ik voor mijzelf heb besloten dat ik toe ben aan een logische vervolgstap in mijn carrière", licht hij toe op de clubsite.

"We zijn Robert Molenaar dankbaar voor zijn periode als hoofdtrainer bij FC Volendam. De afgelopen twee seizoenen is er met tomeloze inzet gewerkt aan de individuele ontwikkeling van de spelers en het gehele team", reageert technisch manager Misha Salden. "We hebben gezamenlijk nog een mooi streven om het seizoen fantastisch af te sluiten."

Het vertrek van Molenaar heeft mogelijk te maken met de vacature bij PEC Zwolle, dat op zoek is naar een opvolger van Ron Jans. Molenaar heeft naar verluidt concurrentie van onder meer John van 't Schip, Dennis Haar en Marinus Dijkhuizen.