Kramer scoort punten bij Van Bronckhorst: 'Dat hebben we nodig'

Kramer scoort punten bij Van Bronckhorst: 'Dat hebben we nodig'

22-03-2017 23:41
7

Dankzij twee treffers van Michiel Kramer won Feyenoord woensdagavond met 2-0 van FC Dordrecht. Trainer Giovanni van Bronckhorst vond de oefenwedstrijd in De Kuip niet alleen zinvol omdat er veel geld werd ingezameld voor een goed doel. Ook kon hij diverse reservespelers in actie zien. 

"Het was belangrijk dat sommige jongens die niet veel aan spelen komen minuten hebben kunnen maken. Ook was ik benieuwd hoe de jongens uit de jeugd zich zouden houden in De Kuip. Daarover kunnen we tevreden zijn, ze hebben het goed gedaan", tekende het digitale thuis van Feyenoord na afloop op uit de mond van Van Bronckhorst. "Daarom was dit los van het goede doel ook een goede wedstrijd voor ons."

Kramer tekende voor beide doelpunten. Zijn trainer was tevreden over het optreden van de reservespits. "Michiel is een weekje weggeweest en heeft het daarna goed opgepakt. Hij traint goed en maakt weer meer minuten, daarin oog hij ook gretig. Ik ben blij dat hij twee keer heeft gescoord en het vertrouwen weer heeft, dat hebben we nodig in de komende weken."

Feyenoord komt niet meer in actie tot 2 april. Dan staat de absolute kraker tegen Ajax op het programma. "We nemen nu vrij, dat is ook goed in deze fase. We zullen pas volgende week donderdag als groep compleet zijn. De focus zal dan helemaal op de uitwedstrijd tegen Ajax komen te liggen. Als we daar een goed resultaat halen, zetten we een heel grote stap, daar moeten we voor gaan."

Lees ook: Kramer pakt z'n kans in De Kuip: twee doelpunten tijdens benefietduel