Kramer doet het op 'zijn manier' tegen Jörgensen: 'Moeite dat ik niet speel'

Kramer doet het op 'zijn manier' tegen Jörgensen: 'Moeite dat ik niet speel'

23-03-2017 10:26
4

Michiel Kramer scoorde woensdagavond tweemaal in een benefietwedstrijd van Feyenoord tegen FC Dordrecht (2-0). Er werd geld ingezameld voor het Sophia Kinderziekenhuis en Kramer deed na afloop zijn verhaal, waaronder over Nicolai Jörgensen.

"Dit soort wedstrijden spelen doet mij wel wat minder dan die jonge jongens, maar dat ligt natuurlijk ook een beetje aan de leeftijd", vertelt Kramer tegenover RTV Rijnmond. "Maar het is altijd fijn om in De Kuip te spelen en te scoren. Maar ik denk dat ik er net iets anders in sta dan die jonge jongens. Voor mij is het dit duel doorkomen, niet geblesseerd raken."

Wedden

Meer odds

Daarvoor heeft Kramer een goede reden: volgende week wacht De Klassieker. Heeft hij zich wel van zijn beste kant laten zien? "Tsja, dit soort wedstrijden… Wat is de graadmeter? Je speelt tegen Dordrecht, met veel jongens die net wat minder spelen. Voor die jongens is het goed en ook voor mij, omdat ik ook niet heel veel minuten heb gemaakt. We hebben gewonnen, that's it."

Het geringe aantal minuten van Kramer heeft te maken met de topvorm van Jörgensen. "Als je ziet dat Nicolai Jörgensen het goed doet, is het makkelijker accepteren. Maar het zit altijd in me dat ik er moeite mee heb als ik niet speel. Maar we doen het op mijn manier", besloot Kramer.