Bulgarije niet onder de indruk: 'Er is respect, niet meer dan dat'

Bulgarije niet onder de indruk: 'Er is respect, niet meer dan dat'

24-03-2017 22:50
6

Net als voor Nederland is zaterdag voor Bulgarije een overwinning noodzakelijk te houden om uitzicht te houden op minimaal de tweede plaats in WK-kwalificatiegroep A. Bondscoach Petar Hubchev heeft respect, maar geen ontzag voor de ploeg van Danny Blind.

"We weten tegen wie we spelen, we kennen hun kracht", liet Hubchev weten op de persconferentie in aanloop naar de confrontatie in Sofia. "Zowel voor ons als voor hen is dit een zeer belangrijk duel. Maar we gaan proberen te spelen zonder ons zorgen te maken om Nederland. Er is respect, maar niet meer dan dat."

Wedden

Meer odds

Net als Oranje kent ook Bulgarije de nodige personele problemen. Zo moeten Svetoslav Dyakov, Vladislav Stoyanov en Georgi Milanov vanwege een blessure verstek laten gaan. Hubchev wil daar echter niet teveel naar kijken. "Ik verstop me niet voor de problemen. Maar dit hoort bij het voetbal. Je moet direct op zoek gaan naar oplossingen. De jongens hebben geaccepteerd dat we sporadisch zullen proberen eruit te komen. We zullen slim moeten spelen."