Vilhena schiet naar binnen na goede Feyenoord-week: 'Wil niemand om me heen'

Vilhena schiet naar binnen na goede Feyenoord-week: 'Wil niemand om me heen'

25-03-2017 08:12
15

Tonny Vilhena mocht deze week aansluiten bij Oranje en is daar erg blij mee. Toch besloot hij bij aankomst snel naar binnen te schieten bij Hotel Huis ter Duin en dat ondanks een goede week voor Feyenoord.

In gesprek met Voetbal Inside, dat hem de Gouden Veter overhandigde voor de verkiezing Speler van de Week, gaat hij daarop in. "Zodra ik hier kom, gaat de focus op het Nederlands elftal. Iedereen heeft zijn eigen voorbereiding en dit is mijn voorbereiding", wijst Vilhena op het feit dat hij zijn tasje uit de auto pakte, snel tussen alle pers door bewoog en naar binnen ging.

Wedden

Meer odds

"Ik ben een rustige jongen. Ik ben met mezelf en dan wil ik niemand om me heen", verklaart de speler, die desondanks voor de camera moest verschijnen. "Het is niet zo erg, het hoort erbij ook." De afgelopen periode was in ieder geval hectisch voor Vilhena, na het overlijden van zijn moeder. Is hij veranderd? "Ja en nee, ik ben wel veel volwassener geworden."

"Op het veld doe ik de juiste taken, wat van me gevraagd wordt. Dat je niet blind meer over het veld rent", zegt de speler. "Privé ook. Je gaat anders nadenken over het leven. Wat er is gebeurd, is heel erg. Maar ik weet dat mijn moeder van boven naar mij kijkt. Ze is altijd bij me."