'Raiola heeft zinnen gezet op tienersensatie van 'vijand' Borussia Dortmund'

'Raiola heeft zinnen gezet op tienersensatie van 'vijand' Borussia Dortmund'

25-03-2017 17:18
6

Zaakwaarnemer Mino Raiola is volgens Franse media aan het proberen om Ousmane Dembélé aan zich te binden. L'Equipe meldt dat de makelaar de belangen van het supertalent van Borussia Dortmund wil gaan beheren.

Dembélé speelt sinds afgelopen zomer voor Dortmund en is op negentienjarige leeftijd al een van de grootste uitblinkers in het Europese voetbal. Hij wordt nu nog begeleid door Moussa Sissoko, maar Raiola heeft zijn zinnen gezet op een zo snel mogelijke 'transfer' van Dembélé naar zijn stal. De Haarlemmer heeft veel sterren onder zijn hoede, waaronder Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli, Paul Pogba en Gianluigi Donnarumma.

Het nieuws dat Raiola op Dembélé aast zal Dortmund verontrusten. De clubleiding staat niet bepaald op goede voet met de zaakwaarnemer door het gedoe rond Henrikh Mkhitaryan. Die werd afgelopen zomer verkocht aan Manchester United, maar pas na maanden van dreigementen van diens zaakwaarnemer Raiola. Algemeen directeur Hans-Joachim Watzke noemde de makelaar niet lang geleden nog 'wreed'.