Blind neemt standpunt in over toekomst: 'Tenzij de KNVB anders beslist'

Blind neemt standpunt in over toekomst: 'Tenzij de KNVB anders beslist'

26-03-2017 09:34
92

Hoewel Danny Blind zondagmiddag in gesprek gaat met de KNVB, wil de bondscoach er zelf niet de brui aan geven. Dat liet hij kort voor vertrek naar Amsterdam weten op het vliegveld van Sofia, meldt het Algemeen Dagblad.

"Ik heb ook mijn verantwoordelijkheid en ben ook nog best strijdbaar'', liet Blind weten. "Als de KNVB geen andere beslissing neemt, dan ben ik dinsdag nog bondscoach. Ik sta er nog wel steeds achter dat ik me ga beraden en alles een beetje rustig op een rijtje wil zetten.''

De KNVB kondigde aan zondagmiddag in gesprek te gaan met Blind. "Het lijkt me duidelijk dat we goed moeten praten", zei commercieel directeur Jean-Paul Decossaux, die sinds het vertrek van algemeen directeur Bert van Oostveen de hoogste in rang is bij de KNVB. "Misschien dat er snel duidelijkheid is, misschien ook niet."

Mocht hij aanblijven, dan houdt Blind er rekening mee dat hij dinsdag geen warme ontvangst krijgt in de Arena. Dan oefent Oranje tegen Italië. Wat zou hij vinden van een fluitconcert? "Dat is niet fijn", aldus de keuzeheer tegenover de Volkskrant.