'Bij Ajax was dat weg. Bij Feyenoord zie je dan een Vilhena opstaan'

'Bij Ajax was dat weg. Bij Feyenoord zie je dan een Vilhena opstaan'

28-03-2017 08:05
14

Paul Bosvelt denkt dat Feyenoord met de titel in de Eredivisie aan de haal gaat. De voormalig captain van de Rotterdammers ziet dat Feyenoord veerkracht toont als daar om gevraagd wordt.

"Je hebt een aantal jaren een heersend Ajax gehad en dat is ook niet echt meer. Wanneer heb je voor het laatst gezien dat Feyenoord ruim tien doelpunten meer maakte dan Ajax?", vraagt hij zich af in De Telegraaf. Bosvelt ziet een stabiel Feyenoord, dat ook 'tikjes bij Go Ahead, Sparta en tegen Fenerbahçe' te boven kwam. "Ik denk niet dat Feyenoord verliest in de Arena."

Wedden

Meer odds

De vorige speelronde was tekenend. Feyenoord won na een achterstand bij sc Heerenveen en Ajax morste bij Excelsior. "Bij Ajax zag je dat het Europese duel met Kopenhagen net dat stukje frisheid had weggenomen om de tegenslag bij Excelsior om te buigen. Bij Feyenoord zie je dan een Vilhena opstaan die iets extra's kan geven. Ajax heeft ook nog wat Europese duels te gaan."

Het hoeft volgens Bosvelt niet mooi te gaan. "Als er dan eens iemand roept dat het allemaal niet sprankelend is, dan kun je alleen maar een lange neus trekken", meent hij.