In het kort: Davids mag aan de slag als coach, einde seizoen Spurs-aanvaller

In het kort: Davids mag aan de slag als coach, einde seizoen Spurs-aanvaller

29-03-2017 19:28
5

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Davids mag aan de slag als hoofdtrainer
Edgar Davids mag aan de slag als hoofdtrainer in het betaalde voetbal. De oud-international heeft woensdag officieel zijn UEFA Pro Licentie binnengesleept. Dat liet Davids weten middels een selfie voor het hoofdgebouw van de KNVB in Zeist.

 

Yes It's official #procoachingbadge thanks#ajax #fctwente #al-ahli #telstar

Een bericht gedeeld door mrdavidsone (@edgardavidsofficial) op

Seizoen ten einde voor Lamela
Voor Erik Lamela zit het seizoen erop. De Argentijn van Tottenham Hotspur moet een operatie ondergaan aan zijn heup. Komende zaterdag zal die ingreep plaatsvinden. Daardoor is de aanvaller, die al maanden ontbreekt bij de club in Londen, voor de rest van het seizoen uitgeschakeld.

PSV-contractverlenging aanstaande
Het heeft er alle schijn van dat Ruud Brood langer bij PSV blijft. De assistent-trainer van Phillip Cocu heeft van de club een aanbieding gehad om bij te tekenen tot 2018. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de voormalig trainer van onder meer Roda JC en NEC daar wel oren naar. Wanneer het contract niet verlengd wordt, vertrekt Brood komende zomer bij PSV.