Mooi gebaar van ADO naar blessuregeval; toekomst Schaken onzeker

Mooi gebaar van ADO naar blessuregeval; toekomst Schaken onzeker

29-03-2017 20:05
2

ADO Den Haag spreekt vertrouwen uit in Robert Zwinkels en Kevin Jansen. Beide spelers krijgen een nieuw contract voorgeschoteld bij de residentieclub. Met name de contractverlenging van Jansen is opvallend te noemen.

Jansen begon het huidige seizoen als basisspeler onder de inmiddels ontslagen trainer Zeljko Petrovic, maar raakte halverwege het seizoen zwaargeblesseerd. Daardoor kan de middenvelder deze jaargang niet meer in actie komen. Ondanks dat Jansen te boek staat als een blessuregevoelige speler, heeft ADO veel vertrouwen in de pechvogel. Jansen kan daardoor een nieuw contract tekenen voor één seizoen, met een optie voor nog twee jaar.

Zwinkels geldt al jaren als de reservedoelman bij ADO en geldt met zijn ervaring als een belangrijke pion in de kleedkamer. De sluitpost had een optie in zijn contract en die zal ADO lichten. Met Gervane Kastaneer, die in de winterstop een transfer naar FSV Mainz 05 aan zich voorbij zag gaan, is de club in gesprek. Over de toekomst van Ruben Schaken, Tom Trybull, Wilfried Kanon, Donny Gorter, Guyon Fernandez en Abel Tamata wordt pas na het seizoen gesproken.