'Arsenal krijgt eindelijk duidelijkheid over toekomstplannen Wenger'

'Arsenal krijgt eindelijk duidelijkheid over toekomstplannen Wenger'

30-03-2017 10:58
23

Arsene Wenger gaat op korte termijn duidelijkheid geven over zijn toekomst bij Arsenal. De Fransman, die al sinds mensenheugenis in dienst is bij de Londense club, heeft naar verluidt te kennen gegeven dat hij twee jaar langer wil blijven.

Wenger laat donderdag weten dat er 'nog een paar kleine dingen' moeten gebeuren, maar alles wijst erop dat hij langer in het Emirates Stadium actief blijft. "Ik heb het voor mezelf nu wel duidelijk, maar dit is nog niet het moment om ermee naar buiten te komen." The Daily Mail denkt echter al te weten wat zijn plan is en meldt de aankomende contractverlenging.

Sanchez en Özil
Wenger vertelde wel dat hij ervan uitgaat dat Mesut Özil en Alexis Sanchez ook volgend seizoen bij Arsenal spelen. Over de toekomst van beide spelers wordt uigebreid gespeculeerd nu Arsenal dit seizoen moeite lijkt te krijgen zich te plaatsen voor de Champions League. 

Sanchez gaf zelf op de Chileense website Publimetro aan dat hij graag wil blijven als Arsenal een 'winnaarsmentaliteit' kan creëren. "Ik wil graag bij deze club en in de stad blijven", zegt de aanvaller en grootverdiener. "Ik ben gelukkig hier en ik wil mijn contract uitdienen."