Update: Veldwijk rondt transfer af en heeft vierde club in tien maanden te pakken

Update: Veldwijk rondt transfer af en heeft vierde club in tien maanden te pakken

31-03-2017 13:53
11

Lars Veldwijk zet zijn carrière voort in Noorwegen. De 25-jarige spits stapt over naar Aalesund FK, dat hem tot het einde van het kalenderjaar huurt van Nottingham Forest. Dat meldt De Telegraaf.

Sinds de start van het seizoen speelde Veldwijk op huurbasis bij KV Kortrijk, maar dat was geen succes. Hij kwam mede door fysieke klachten niet verder dan twee basisplaatsen en zeven invalbeurten. De teller stokte bij één doelpunt. In Noorwegen krijgt hij de kans zijn carrière een nieuwe impuls te geven.

Veldwijk heeft nog niet getekend, meldt De Telegraaf. Dat doet hij zodra hij voet zet in Noorwegen. Op dit moment is de aanvaller in Johannesburg, waar hij interlands afwerkte met Zuid-Afrika. Aalesund hoopt hem voor de eerste speelronde van de competitie, die zondag begint, speelgerechtigd te krijgen.

Door de nieuwe huurtransfer is Veldwijk toe aan zijn vierde club in tien maanden tijd. Vorig seizoen maakte hij indruk bij PEC Zwolle, dat hem afgelopen zomer moest terugsturen naar Nottingham Forest. De Championship-club liet hem vervolgens verkassen naar Kortrijk.

Update 31/03 om 13.53: Zoals verwacht verlaat Veldwijk KV Kortrijk. De Nederlander gaat op huurbasis aan de slag bij Aalesund FK. De Kerels wensen de aanvaller via Twitter succes in Noorwegen.