'Het is wel ironisch dat de resultaten minder zijn sinds ik niet meer speel'

'Het is wel ironisch dat de resultaten minder zijn sinds ik niet meer speel'

30-03-2017 13:48
3

Younes Namli heeft in een interview een directe link gelegd tussen zijn verloren basisplaats en de slechte resultaten van sc Heerenveen. Sinds de middenvelder niet meer speelt, heeft Heerenveen maar twee van de laatste tien gespeelde duels gewonnen. Namli noemt dat zelf 'ironisch'.

De 22-jarige speler deed zijn uitspraken tegen het Deens Bold en hij zal daarmee ongetwijfeld wat stof doen opwaaien in Friesland. "Het is ietwat ironisch dat de resultaten minder zijn geworden sinds ik op de bank ben terechtgekomen, maar eerlijk gezegd weet ik niet wat de oorzaak is", zegt hij. "Alle teams hebben mindere periodes in het seizoen en die van ons is nu."

Komende zaterdag krijgt Heerenveen weer een kans om de weg naar boven in te slaan in een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Voor de Friezen moet die wedstrijd de omslag in hun huidige slechte serie betekenen.

Feyenoord
Namli wilde zich in hetzelfde interview ook wel wagen aan voorspelling over titelstrijd. Volgens de middenvelder wordt Feyenoord kampioen. "Feyenoord is misschien niet het beste team in de Eredivisie, maar leggen wel de meeste kracht en energie in hun wedstrijden. Ze hebben natuurlijk ook veel talentvolle spelers en zijn moeilijk af te stoppen."