HSV wint opnieuw niet, debuut Mathijsen

27-08-2006 23:36

HSV begon sterk aan de wedstrijd via twee gevaarlijke schoten van Van der Vaart, maar gescoord werd er nog niet. Via nieuwkomer Boucabar Bamogo kwam HSV na 18 minuten dan toch op voorsprong, wat alweer de derde treffer van Bamogo was in drie duels. In de tweede helft werd de achterstand echter teniet gedaan door Christian Gimenez. FSV Mainz 05-Eintracht Frankfurt 1-1 Uiteindelijk was het Mainz aan te rekenen dat het niet met een grote score wist te winnen. Dit omdat Eintracht Frankfurt twee rode kaarten kreeg en het duel dus eindigde met negen man. Frankfurt kwam via een kopbal van Ioannis Amanatidis nog wel op voorsprong, maar hierna begon alle ellende. Eerst was het Christoph Spycher die na twee gele kaarten van het veld gestuurd werd, daarna was het Ranisav Jovanovic die Mainz op gelijke hoogte bracht. Vlak voor tijd kreeg Aleksandar Vasoski direct rood, na een forse charge.