Vader geworden, een dag later wereldgoal: 'Geen beter moment dan de 32e minuut'

Vader geworden, een dag later wereldgoal: 'Geen beter moment dan de 32e minuut'

31-03-2017 23:50
5

Robbie Haemhouts beleeft een week om nooit te vergeten. Een dag nadat hij voor de tweede keer vader is geworden, maakt de middenvelder van NAC Breda tegen VVV-Venlo het doelpunt van zijn leven.

"Dit is een geweldige week voor mij. Voor het team, voor m'n gezin. Ja, dat heb je soms", reageert hij nuchter tegen FOX Sports. Tegen VVV bekroonde Haemhouts die 'geweldige week' met een geweldig doelpunt. "Soms moet je gewoon je kans pakken. Er was geen beter moment dan de 32e minuut." Na zijn goal stond Haemhouts wiegend voor de camera. "In alle gekkenheid ga je er toch in mee. Ik vond het mooi om te doen."

Na een uur werd Haemhouts gewisseld. "De nachtrust was minder. De tank was niet helemaal op. Ik had wat pijn in m'n achillespees en had al geel gepakt, dan moet je soms verstandig zijn. Of ik met de week beter ga voetballen? Klopt. Het zelfvertrouwen groeit en het positiespel wordt beter." Ook het zelfvertrouwen van NAC groeit, want de ploeg zette de indrukwekkende opmars voort met een 0-4 zege bij VVV.