'Dan wek ik die indruk, kan me voorstellen dat ik nog een jaar bij PSV blijf'

'Dan wek ik die indruk, kan me voorstellen dat ik nog een jaar bij PSV blijf'

01-04-2017 07:07
10

Gastón Pereiro is een PSV'er die door het Eindhovense publiek regelmatig bekritiseerd wordt. Zijn potentie is zichtbaar, maar komt niet altijd naar voren. Dat levert vaak klungelige situaties op in wedstrijden.

"Ik kan me die kritiek voorstellen, maar toch doe ik er alles aan om ook dan bepalender en geconcentreerd te zijn", zegt Pereiro in het Eindhovens Dagblad. "Ieder puntje en iedere goal telt, weten we allemaal uit eigen ervaring. Ik wil die verwachtingen zo graag waarmaken en hoop dan ook in beeld te komen bij de nationale ploeg. Naar het WK gaan, is een droom van me en ik ga er alles aan doen om daar volgend jaar bij te zijn. De komende weken moet eerst alles in het teken staan van een goede afsluiting van dit seizoen met PSV."

Pereiro hoopt het seizoen op een positieve manier af te sluiten. Wat er daarna gebeurt, moet nog besloten worden. "Ik wil daar nu niet te veel over praten, omdat ik anders misschien de indruk wek dat ik daar mee bezig ben. Ik kan me goed voorstellen dat ik hier nog een seizoen blijf."