Veel mensen zeiden: 'Je komt van QPR en zit op ADO-bank, vind ik niet kunnen'

"Veel mensen zeiden: 'Je komt van QPR en zit op ADO-bank, vind ik niet kunnen'"

07-04-2017 15:58
3

Abdenasser El Khayati begint zijn stempel te drukken op het spel van ADO Den Haag en dat is ook zijn werkgever Queens Park Rangers opgevallen. De huurling scoorde de afgelopen twee wedstrijden twee keer.

De club uit Londen houdt de ontwikkeling van de 28-jarige aanvallende middenvelder nauwlettend in de gaten. "Berichten krijg ik zeker", zegt El Khayati tegen Omroep West over het contact met QPR. "Van de technisch manager. Hij stuurde: Dit is wat we willen zien. Dat is leuk, maar nogmaals, de punten zijn belangrijker."

Bij QPR kwam El Khayati bijna niet aan spelen toe en dus werd hij in de winter voor de rest van het seizoen verhuurd aan ADO. Daar begon hij ook op de bank. "Het was een frustrerende tijd, maar ik was wel altijd klaar om er in te komen", vertelt de middenvelder. "In de periode dat ik niet speelde waren er wel mensen die zeiden: Je komt van Queens Park Rangers en je zit op de bank bij ADO, dat vinden wij niet kunnen. Ik ben altijd positief gebleven en heb nu mij kans gepakt, denk ik."