Succestrainer Steijn gelinkt aan Engelse club: 'Ik heb het gehoord'

Succestrainer Steijn gelinkt aan Engelse club: 'Ik heb het gehoord'

08-04-2017 19:22
2

Volgens lokale Engelse media is Maurice Steijn één van de kandidaten om komend seizoen trainer te worden van Ipswich Town. Rodger Linse, de zaakwaarnemer van de oefenmeester van VVV-Venlo, heeft nog niets gehoord van de Championship-formatie. 

Linse laat dat zaterdag weten aan TWTD. Steijn staat sinds medio 2014 aan het roer in Venlo. Dit seizoen koerst hij met de Limburgers af op promotie naar de Eredivisie. De titel in de Jupiler League is met nog vijf duels te spelen een kwestie van. Ipswich zou op de coach azen. "Ik heb dat ook gehoord in het geruchtencircuit, maar ik heb tot op heden geen contact gehad met Ipswich", zegt Linse.

Het contract van Steijn bij VVV loopt nog één jaar. De trainer is gelukkig in Limburg, weet zijn belangenbehartiger. "Hij heeft het vertrouwen en de steun van de clubleiding. In Venlo krijgt Maurice de tijd en ruimte om aan een team te bouwen." Momenteel staat Mick McCarthy nog aan het roer bij The Tractor Boys. Ipswich staat op de zeventiende plek in het Championship.