'De Boer heeft gezegd dat hij bij een volgende club graag weer met me samenwerkt'

'De Boer heeft gezegd dat hij bij een volgende club graag weer met me samenwerkt'

09-04-2017 12:57

Frank de Boer wil bij zijn toekomstige nieuwe club opnieuw gebruik maken van de diensten van video-analist Michele Santoni. Laatstgenoemde laat dat weten in een interview met VICE Sports. De Boer en Santoni werkten eerder samen bij Ajax en Internazionale. 

"Frank heeft me gezegd dat hij bij een volgende club graag weer met me samenwerkt. Hij kent me als iemand die weet wat hij wil en Frank heeft graag mensen om hem heen die tegengas durven te geven", vertelt Santoni. "Maar je weet nooit hoe het loopt in de voetballerij. Ik wil in ieder geval eerst mijn trainerscursus afmaken. Ik heb nog twee maanden om goed na te denken over een volgende stap."

Wedden

Meer odds

Net als De Boer werd ook Santoni in november weggestuurd door Inter. "Ik zit thuis, omdat ik net als de rest van de staf officieel nog in dienst ben van Inter. Orlando (Trustfull, red.), Michel (Kreek, red.) en ik staan op non-actief, wat betekent dat Inter ons nog doorbetaalt tot het einde van dit seizoen", legt hij uit.

"Ik ben nu bezig mijn trainersdiploma te halen in Italië. Daar vlieg ik voor op en neer. Laatst ben ik voor die cursus nog op bezoek geweest bij Borussia Dortmund om met Thomas Tuchel te praten. Binnenkort ga ik langs bij de MLS. Overal is wat te leren."

Lees ook: Onjuiste berichtgeving over Ajax-vertrek: 'De Boer heeft me niet weggestuurd'