Update: Advocaten bevestigen dat Barkley klappen kreeg: 'Niet uitgelokt'

Update: Advocaten bevestigen dat Barkley klappen kreeg: 'Niet uitgelokt'

10-04-2017 16:15
12

Ross Barkley is in de nacht van zondag op maandag geslagen in een bar in Liverpool. Dat melden Engelse media, waaronder The Guardian. De politie bevestigt dat er onderzoek wordt gedaan naar het incident.

Barkley won zondag met Everton met 4-2 van Leicester City en ging dat die avond vieren in de bar. De middenvelder van Ronald Koeman lijkt een goed gesprek te voeren met een man, totdat de man opeens twee klappen uitdeelt. Barkley valt en wordt vervolgens weggedragen.

Volgens de politie is er geen aangifte gedaan, maar worden de beelden toch onderzocht. Everton wil nog niet reageren op het incident. Barkley moet zich maandag wel melden op het trainingscomplex om zich te verantwoorden.

Update 16.15 uur: Advocaten van Ross Barkley hebben bevestigd dat het de Everton-middenvelder was die in de nacht van zondag op maandag geslagen is in een pub in Liverpool. "We kunnen bevestigen dat Ross het slachtoffer is geworden van een niet-uitgelokte aanval door een onbekende die hem benaderde op zondagavond", laat een advocaat weten. De politie is een onderzoek gestart naar de aanval, ook al heeft Barkley geen aangifte gedaan en wilde hij zich ook niet medisch laten behandelen.