Update: 'Feyenoord probeert steunpilaar klaar te stomen voor laatste twee duels'

Update: 'Feyenoord probeert steunpilaar klaar te stomen voor laatste twee duels'

10-04-2017 20:28
36

Feyenoord heeft een forse domper te verwerken gekregen in de titelstrijd met Ajax. Rick Karsdorp komt dit seizoen niet meer in actie, meldt Voetbal International. De rechtsback liep vorige week in de Klassieker een knieblessure op.

De kwetsuur leek in eerste instantie nog mee te vallen, met verrekte banden in het gewricht. Nader onderzoek wees echter uit dat Karsdorp in de Arena ook meniscusschade heeft opgelopen. Daardoor zit het seizoen van de 22-jarige vleugelverdediger erop. Met Karsdorp ziet trainer Giovanni van Bronckhorst één van zijn steunpilaren wegvallen in de titelstrijd.

Wedden

Meer odds

Karsdorp, die tegen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle werd vervangen door Bart Nieuwkoop, speelde zich dit seizoen in de kijker bij een aantal Europese topclubs. Hij ligt nog tot medio 2020 vast in De Kuip en gaf al aan de Rotterdammers niet zomaar te willen verlaten. Mogelijk waagt technisch directeur Martin van Geel zelfs een poging om zijn contract te verlengen, schrijft VI.

Overigens kreeg Feyenoord maandag ook goed nieuws uit de ziekenboeg. Terence Kongolo maakte zijn rentree in een oefenduel van Feyenoord 2.

Update 20.28 uur: Volgens het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord de hoop dat Karsdorp dit seizoen nog in actie komt niet helemaal opgegeven. De club probeert hem klaar te stomen voor de laatste twee competitieduels met Excelsior en Heracles Almelo. Het is uitgesloten dat hij tegen FC Utrecht en Vitesse van de partij is.