Goed en slecht nieuws voor Cocu: tweetal niet bij groep en jongeling keert terug

Goed en slecht nieuws voor Cocu: tweetal niet bij groep en jongeling keert terug

11-04-2017 12:35
12

Phillip Cocu kampt met een aantal blessuregevallen in aanloop naar het uitduel met ADO Den Haag. Jetro Willems trainde niet met de groep mee. 

De back raakte zondag tegen Willem II geblesseerd. Hij moest in de tweede helft vervangen worden door Joshua Brenet. Dinsdag trainde hij daarom individueel met fysiotherapeut Cees van der Linden. Ook Andrés Guardado is niet helemaal fris. Hij speelde tegen Willem II de hele wedstrijd en was zelfs trefzeker, maar ook hij trainde dinsdag individueel met Van der Linden. 

Cocu kreeg ook goed nieuws tijdens de ochtendtraining. Ramon Pascal Lundqvist heeft de groepstraining hervat. In december van het afgelopen jaar raakte het PSV-talent zwaar geblesseerd aan zijn knie. Hij is nu op de weg terug en kan mogelijk dit seizoen nog zijn rentree maken.

PSV maakt zich op voor de vier laatste wedstrijden van het seizoen. In duels met ADO (aanstaande zaterdag), Ajax, FC Groningen en PEC Zwolle moet de tweede plek bereikt worden. De achterstand op nummer twee Ajax bedraagt vier punten. Koploper Feyenoord staat op vijf punten.