'Inter gaat na ontslag De Boer rustig verder: volgende kandidaat in Milaan gespot'

'Inter gaat na ontslag De Boer rustig verder: volgende kandidaat in Milaan gespot'

11-04-2017 20:52
9

De coach van van AS Roma, Luciano Spalletti, is volgens verschillende Italiaanse kranten gespot in Milaan. Dat wakkerde direct geruchten aan over een eventueel dienstverband van de trainer bij het kwakkelende Internazionale. 

De huidige coach van Inter, Stefano Pioli, staat onder hevige druk na twee achtereenvolgende verliespartijen, waardoor de club de kans op plaatsing voor de Champions League drastisch zag afnemen. Vanwege het aflopende contract van de Spalletti en de weinige beweging rondom een contractverlenging is de link met Inter na het bezoek snel gelegd.

De geruchten rond Spalletti en Inter spelen al een tijdje en dit bliksembezoek aan Milaan maakt de Italiaanse pers alleen maar vastbeslotener in zijn vermoedens. De 68-jarige trainer is sinds januari 2016 in dienst bij de Romeinen en werd al eens tweede in de Italiaanse competitie, maar aan zijn dienstverband lijkt na dit seizoen een einde te komen. 

Als Pioli na dit seizoen ontslagen zou worden, is hij nog geen jaar in dienst geweest. In november 2016 was hij de opvolger van Frank de Boer.