'Ik ben het al zat op mijn 35ste, maar Ibrahimovic kan nog wel even mee'

'Ik ben het al zat op mijn 35ste, maar Ibrahimovic kan nog wel even mee'

Gepubliceerd: dinsdag 11 april 2017 om 20:58di 11-04-2017 om 20:58

Manchester United-icoon Nemanja Vidic heft zich lovend uitgesproken over Zlatan Ibrahimovic. De verdediger, die onlangs zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing, verbaast zich over de motivatie en de kwaliteit van de 35-jarige topspits.

Ibrahimovic schoot zondag alweer zijn zeventiende Premier League-goal tegen de touwen en oogst over de hele wereld complimenten over zijn vastberadenheid en kwaliteit in de herfst van zijn carrière.

Ook oud-verdediger van The Red Devils, Nemanja Vidic, heeft nu zijn verbazing uitgesproken over Ibra. Zelf claimt de mandekker dat hij met zijn 35 jaar voetbal 'zat is'. "Ik wist altijd al dat hij een topspeler was", zegt Vidic op de website van Manchester United. "Ik speelde een paar keer tegen hem en dan kon je gewoon zien hoe goed hij was. Hij speelde voor verschillende teams, scoorde overal en pakte overal prijzen."

Volgens Vidic gaat Ibrahimovic ook niet snel verslappen. "Zijn kwaliteit is niet afhankelijk van zijn snelheid, dus hij kan nog wel even mee. Het verbaast me dan ook niks dat hij het zo goed doet hier."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws