'Aan interesse geen gebrek voor PSV'er: ook Fenerbahçe aast op handtekening'

'Aan interesse geen gebrek voor PSV'er: ook Fenerbahçe aast op handtekening'

12-04-2017 08:11
18

Fenerbahçe wil PSV voor zijn door Marco van Ginkel te contracteren. De Turkse topclub is gecharmeerd van de 24-jarige middenvelder en heeft zijn zinnen gezet op een transfer van de international.

Dat meldt The Evening Standard. Mocht Fenerbahçe gesprekken willen voeren over een transfer, dan moet de club aankloppen bij Chelsea. Dat is de oorspronkelijke werkgever van Van Ginkel, die hem voor de tweede keer heeft verhuurd aan PSV. De Eindhovenaren zouden de middenvelder naar verluidt definitief over willen nemen, maar daar weet zaakwaarnemer Karel Jansen niets van. "Het is nog niet zeker wat er gaat gebeuren, het is nog vroeg", zegt Jansen tegenover het eerdergenoemde medium.

"Het seizoen loopt nog dus er is nog niets besloten. Gesprekken over of hij in de plannen van Chelsea voorkomt moeten nog worden gevoerd. We moeten wachten tot het einde van het seizoen en daarna gaan we met ze in gesprek. Chelsea verlengde zijn contract voor hij verhuurd werd, dus wij denken dat er nog steeds een toekomst voor hem is bij Chelsea. We weten niet of PSV hem definitief wil overnemen. Daar hebben ze nog geen beslissing over genomen", aldus Jansen.

Momenteel is Dick Advocaat trainer bij Fenerbahçe, maar hij vertrekt aan het einde van het seizoen. Ook de Nederlanders Robin van Persie en Gregory van der Wiel staan er onder contract.