Feyenoorder klopt op de deur: 'Moet nu wel beetje op gaan schieten'

Feyenoorder klopt op de deur: 'Moet nu wel beetje op gaan schieten'

12-04-2017 17:13
10

Martin van Geel gaat binnenkort ook in gesprek met Eljero Elia om over contractverlenging te praten. Dat liet de technisch directeur van Feyenoord kort na de contractondertekening van Bilal Basacikoglu weten.

"Je kijkt naar buitenspelers. Berghuis is gehuurd van Watford. Waar ligt de toekomst van Elia? Hij heeft nog een contract tot 2018, dus ook met hem gaan we nog in gesprek", zegt Van Geel tegen Feyenoord TV. "Specifieke mensen waar er niet veel van rondlopen die ook dat niveau aankunnen. Daarom zijn we blij dat we met Bilal dat contract hebben verlengd en met volgend jaar door kunnen gaan."

Bilal zelf is blij met zijn tweede contract in Rotterdamse dienst. "Het is natuurlijk fantastisch. Iets waar ik naar heb uitgekeken. Ik heb het laatste jaar stappen gemaakt en ben volwassener gaan voetballen. Daarvoor was het aan de mindere kant. Dan zie je dat ik deze stap goed kan gebruiken en de staf ook overtuigd heb. Dat is altijd fijn."

De aanvaller is momenteel herstellende van een blessure. "Het gaat van dag tot dag wel iets beter, maar ik ben nog niet top. Dit wordt mijn zesde week. Het moet nu wel een beetje op gaan schieten, het begint te kriebelen. Ik wil het team helpen in de titelstrijd."