Boos op Premier League-club na ontslag: 'Als ze het op zo'n manier zeggen..'

Boos op Premier League-club na ontslag: 'Als ze het op zo'n manier zeggen..'

12-04-2017 17:57
5

Bob Bradley is allerminst tevreden over de manier waarop hij door Swansea City op straat is gezet. De directie gaf na het ontslag van de Amerikaan toe 'een fout' gemaakt te hebben met de aanstelling van de Amerikaan. 

"Er zit een verschil tussen 'het is onze beslissing' en 'we hebben een fout gemaakt'", zegt Bradley tegen de BBC. "Ik kreeg artikelen van mensen waarin stond dat het een fout was om mij aan te stellen en dat maakt me boos. Als ze zeggen: 'het is onze beslissing geweest' is dat eerlijk. Maar als ze het op zo'n manier zeggen waardoor het lijkt alsof ze een fout hebben gemaakt door mij aan te stellen, maakt dat me erg boos."

Bradley was bij Swansea slechts 85 dagen in dienst. "De uitdaging was om zoveel mogelijk punten in een zo kort mogelijke tijd te halen. Helaas kan voetbal soms een raar spelletje zijn. Voor mij is elf wedstrijden niet veel. Veel teams komen eronder te lijden als er geen punten worden behaald, maar ik heb nooit geklaagd omdat ik weet dat dat is hoe voetbal werkt."