Preud'homme pleit zich vrij: ''Ik vind niet dat ik iets verkeerds heb gedaan''

Preud'homme pleit zich vrij: ''Ik vind niet dat ik iets verkeerds heb gedaan''

14-04-2017 19:17
4

Michel Preud'homme zit maandag gewoon op de bank tijdens de uitwedstrijd van Club Brugge tegen Zulte Waregem. De ex-coach van FC Twente hangt nog wel een schorsing boven het hoofd voor zijn uitbarsting tegen Charleroi (1-1). De hoofdpersoon zelfs is van mening dat hij niets fout heeft gedaan.

Preud'homme gooide vorige week zijn notitieboekje weg, nadat Charleroi een penalty kreeg toegewezen. Preud'homme moet voor de tuchtcommissie verschijnen om zich te verantwoorden voor deze actie. Hij vraagt om vrijspraak. ''Bij ons wordt het nu uitvergroot, terwijl anderen er in het verleden wel mee wegkwamen. Elke trainer heeft zijn eigen manier om zich af te reageren. Ik gooide mijn boekje op de grond, anderen praten tegen de vierde scheidsrechter'', zo noteerde Sporza tijdens de persconferentie van vrijdag.

''Ik vind niet dat ik iets verkeerds heb gedaan. Ik ben niet weggestuurd en vind niet dat ik een grens heb overschreden'', klonk het stellig. Preud'homme wilde er echter verder niet op ingaan. ''Maar nogmaals: mijn verdediging is voor dinsdag'', besloot de oefenmeester.