'Einde verhaal' voor Feyenoord-tweetal: Mentaal niet sterk genoeg

'Einde verhaal' voor Feyenoord-tweetal: "Mentaal niet sterk genoeg"

15-04-2017 10:16
13

Voor zowel Marko Vejinovic (foto) als Simon Gustafson is het na dit seizoen waarschijnlijk einde verhaal bij Feyenoord. Dat voorspelt NOS-commentator Arman Avsaroglu. Beide middenvelders komen dit seizoen amper aan spelen toe bij de Eredivisie-koploper. 

"Vejinovic komt niet meer aan de bak. Voor hem is er geen plaats meer. Misschien geven ze hem in de voorbereiding nog een kans, maar dat denk ik niet. Hij is mentaal niet sterk genoeg", aldus Avsaroglu. "In de voorbereiding speelde hij zo nu en dan fantastisch, maar het komt er gewoon niet uit."

"Hij vertelde ook dat hij voor zijn basisplaats in de Europa League tegen Zorja Luhansk erg nerveus was. Daarbij had hij veel last van de doodsbedreigingen die hij vorig jaar winter kreeg na de serie nederlagen."

Gustafson
De 22-jarige Gustafson is na een sterke start in Rotterdam ook uit beeld verdwenen. "Misschien is hij niet zo goed als we allemaal dachten. Van Bronckhorst zegt steeds dat Gustafson in een moeilijke fase zit. Ik denk dat anderen gewoon beter zijn. Als Tonny Vilhena vertrekt, zullen ze bij Feyenoord niet zeggen dat ze zijn opvolger al in huis hebben."