Update: Bosz tackelt problemen en voegt Jong Ajax-verdediger toe aan selectie

Update: Bosz tackelt problemen en voegt Jong Ajax-verdediger toe aan selectie

15-04-2017 21:12
37

Peter Bosz kan zondag in het thuisduel van Ajax met sc Heerenveen beroep doen op Daley Sinkgraven en Jaïro Riedewald. Het duo is geblesseerd.

Ajax communiceert zaterdag de selectie voor de wedstrijd tegen Heerenveen. De absentie van Sinkgraven zat eraan te komen vanwege de knieblessure die hij afgelopen donderdag opliep tegen Schalke 04 in de Europa League. Hij viel na één helft geblesseerd uit.

Riedewald heeft eveneens knieklachten. Hij is niet fit genoeg om in actie te komen voor Ajax, dat zondag om 16.45 uur aftrapt tegen Heerenveen. Riedewald werd voor het duel met Schalke nog gepasseerd door Bosz. De Ajax-trainer mag in de Eredivisie meer spelers opnemen in zijn wedstrijdselectie dan in Europees verband.

De volledige selectie: Onana, Boer, Tete, Veltman, Sanchez, Westermann, Viergever, De Ligt, Klaassen, Schöne, De Jong, Ziyech, Van de Beek, Nouri, Neres, Traoré, Younes, Cerny, Cassierra, Dolberg, Kluivert

Update 21.10: Bosz heeft Deyovaisio Zeefuik aan de selectie van Ajax toegevoegd. Zeefuik is een rechtsback die zijn minuten maakt bij Jong Ajax. Hij krijgt rugnummer 42.