Bejubelde Groenendijk: Dat hoeft niet hoor. Er is er maar een die dat verdient

Bejubelde Groenendijk: "Dat hoeft niet hoor. Er is er maar een die dat verdient"

16-04-2017 15:50
5

Fons Groenendijk houdt het hoofd koel, ook nu zijn ADO Den Haag de laatste weken de ene na de andere goede prestatie levert. Zaterdagavond pakte de nummer dertien van de Eredivisie een punt tegen PSV. Daarvoor boekte ADO drie overwinningen op rij. Sommige fans denken zelfs al aan een standbeeld voor Groenendijk. 

"Nou, dat hoeft niet hoor. Er is er maar een die dat verdient en die staat er al", doelt de oefenmeester in gesprek met Omroep West op het standbeeld van clubicoon Aad Mansveld. "Laten we alsjeblieft gewoon normaal blijven doen."

"Ik vind het alleen maar leuk en fijn dat ik bij deze club werk. Het is een geweldige groep en een supermooie staf. Ik doe er alles aan om ADO in de Eredivisie te behouden, maar over een paar weken is het pas klaar", benadrukt hij. 

ADO speelde zaterdagavond met 1-1 gelijk tegen PSV. "Over de tweede helft ben ik echt heel tevreden. Over de eerste niet." Na de pauze veranderde Groenendijk de tactiek van zijn ploeg. "We probeerden op zoek te gaan naar de 1-1. Dat hij dan uiteindelijk valt is wel een beloning voor deze groep, die ongelooflijk hard gewerkt heeft."