Als je wat voor hem wilt krijgen, dan moet er deze zomer wat gebeuren

"Als je wat voor hem wilt krijgen, dan moet er deze zomer wat gebeuren"

17-04-2017 15:17
8

ADO Den Haag hoopt ook volgend seizoen van Mike Havenaar te kunnen genieten. De weer fitte spits is de laatste weken op dreef voor de Haagse club, maar drukt met zijn salaris zwaar op de begroting.

ADO staat daarom op een T-splitsing: wordt Havenaar verkocht of blijft hij een topsalaris verdienen? "Als je wat voor hem wilt krijgen, dan moet er deze zomer wat gebeuren. Maar als het budget is zoals het nu is, dan kan Mike ook volgend seizoen bij ons spelen", benadrukt technisch manager Jeffrey van As bij TV West Sport.

"Als je sportief gaat kijken, dan weet je dat een fitte Havenaar in een seizoen tussen de vijftien en twintig goals maakt", vervolgt Van As. "Wij hebben ambities als club en daar hoort een goede spits bij. De kwaliteiten van Mike passen daar uitstekend bij."

Havenaar heeft het zelf ook goed naar zijn zin in Den Haag, aldus de ADO-manager. "Dat is een groot voordeel aan hem. Het voetballen in Den Haag vindt hij fijn, maar ook het leven hier bevalt hem goed. Sportief zijn wij heel tevreden over hem. Maar dat we wel nadenken over andere mogelijkheden, dat is duidelijk."