Ongekende reeks in Groningen: Dat aantal halen Messi en Ronaldo ook niet

Ongekende reeks in Groningen: "Dat aantal halen Messi en Ronaldo ook niet"

18-04-2017 10:53
8

Bryan Linssen weet niet wat hem de laatste weken overkomt. De kleine aanvaller van FC Groningen maakte liefst acht doelpunten in de afgelopen zes wedstrijden. Tegen FC Utrecht, Ajax, Roda JC, ADO Den Haag en PEC Zwolle was het raak. 

Geen speler op de Nederlandse velden scoorde in de laatste weken zó vaak als Linssen. "Dat aantal halen Messi en Ronaldo ook niet", lacht hij in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "De laatste tijd sta ik telkens op de goede plaats. Het is heerlijk als je niet in het veld loopt met het gevoel dat je moet scoren, maar met het gevoel dat je gaat scoren."

Linssen hoopt zijn vorm nog even vast te houden. Over een paar dagen volgt een nieuwe wedstrijd. "Zaterdag tegen Go Ahead is weer een andere wedstrijd, maar wij gaan uit van het positieve en naar Deventer om punten te halen. Als we daar ook winnen doen we zeker nog mee." 

Met nog drie wedstrijden te gaan staat Groningen op de tiende plaats. Nummer negen Heracles Almelo heeft één punt meer. De negende plaats is aan het einde van de rit goed voor een plek in de play-offs voor Europees voetbal.