Laat ze maar praten. Laat de aandacht maar lekker naar Ajax gaan

"Laat ze maar praten. Laat de aandacht maar lekker naar Ajax gaan"

18-04-2017 19:04
76

Het optimisme van Ajax doet Feyenoorder Jens Toornstra niets. In Amsterdam geloven ze erin dat de Rotterdammers in de laatste drie duels nog punten gaan verspelen, maar die teksten maken de middenvelder alleen maar sterker.

"We halen alleen maar energie uit die opmerkingen uit Amsterdam", zegt Toornstra tegen Voetbal International. "Iedere week hoor je ze weer van alles zeggen. Laat ze maar praten. Laat de aandacht maar lekker naar Ajax gaan. Ze hebben heel goed gespeeld vorige week tegen Schalke (2-0 winst, red.). Maar volgens mij staan wij gewoon bovenaan."

Feyenoord moet echter nog wel volle bak. Zondag wacht een uitduel met Vitesse. "Je wint ze niet vanzelf. We kunnen er niet van uitgaan dat de trainer van Vitesse (Henk Fraser, red.) ons even laat winnen. We moeten het zelf doen. Die jongens van Utrecht gingen ook tot het uiterste, maar na de wedstrijd zeiden ze wel: Maak het nu ook af. Je hoort heel veel en leest heel veel dat iedereen buiten Amsterdam het ons gunt, maar daar win je niets mee."