Buitenspel: Ajax-fan draait volledig door in hotelkamer voor duel met Schalke

Buitenspel: Ajax-fan draait volledig door in hotelkamer voor duel met Schalke

20-04-2017 16:28
40

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ajax-fan draait door
In Gelsenkirchen is in de nacht van woensdag op donderdag een Ajax-supporter opgepakt. Hij ging door het lint in zijn hotelkamer, gooide vuurwerk uit het raam, spoot een brandblusser leeg en gooide deze vervolgens op straat. Ajax trapt donderdagavond om 21.05 uur af tegen Schalke. De fan is daar waarschijnlijk niet bij.

Fans helpen Dordrecht
Bij FC Dordrecht werd donderdag besloten getraind, maar de nummer negentien van de Jupiler League ontbeert de middelen om het complex hermetisch af te sluiten. Daarom hielpen een handvol supporters met oude parasols en vlaggen.

Redan showt geld
Vier weken geleden werd bekend dat Daishawn Redan vertrekt bij Ajax. De Amsterdammers wilde het supertalent een profcontract voorleggen, maar Redan kiest voor een buitenlands avontuur. Inmiddels lijkt het geld al binnen te stromen, getuige deze foto met zijn zusje.

Tete en De Vrij kopen huis
Kenny Tete heeft een nieuw optrekje in Amsterdam. De 21-jarige rechtsback van Ajax kocht volgens Bekendeburen.nl een 'waanzinnig penthouse' voor 1.255.000 euro, met uitzicht op het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ook Stefan de Vrij begaf zich op de Nederlandse huizenmarkt. De verdediger van SS Lazio kocht voor 562.000 euro een appartement in Rotterdam.