Underdog-positie Ajax leidt tot enorme noteringen voor Ajax-zege in Gelsenkirchen

Underdog-positie Ajax leidt tot enorme noteringen voor Ajax-zege in Gelsenkirchen

20-04-2017 11:57

Ajax zette het Nederlands voetbal vorige week op de kaart met de galavoorstelling tegen Schalke 04. Het werd uiteindelijk 2-0, maar daarmee deden de Amsterdammers zich nog tekort. De wedkantoren hebben niet meegekeken naar de heenwedstrijd, want Ajax is de duidelijke underdog voor de return. Er staan enorme odds op een tweede zege van de Amsterdammers!

Matchfacts:
- Ajax verloor sinds 15 december slechts één uitwedstrijd
- Ajax won de laatste vijf duels allemaal
- Schalke won slechts drie van de laatste vijftien duels

Speel nu mee: Ajax wint van Schalke voor 9.4 keer je inzet! KLIK HIER!

Ajax zette de goede vorm na het duel met Schalke voort met een 5-1 zege op sc Heerenveen. Davy Klaassen, die in de wedstrijd tegen Schalke verantwoordelijk was voor beide treffers, wist tegen Heerenveen ook weer het net te vinden. Heb je vertrouwen in een goal van de aanvoerder van Ajax tegen Schalke? Een overwinning van Ajax met een goal van Klaassen staat op liefst 22.00 keer je inzet (nieuwe gebruikers)!

De normale quotering voor een zege van Ajax is met 3.80 al enorm hoog, maar deze wordt voor nieuwe gebruikers van 888Sport nog eens verhoogd naar 9.40! Zeker gezien de vorm van Schalke is het ongelooflijk dat Ajax de underdog is: de Duitsers wonnen slechts 3 van de laatste 15 duels en gingen afgelopen onderuit tegen nummer laatst Darmstadt. Heb je toch nog twijfels? Speel dan Ajax wint of gelijkspel voor 1.85 keer je inzet!

Speel nu mee: Ajax wint van Schalke voor 9.4 keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
1. Klik op een van de links in het artikel en meld je aan bij de bookmaker;
2. Zoek in de zoekbalk op Ajax en selecteer de juiste wedstrijd;
3. Selecteer de weddenschap die je wilt spelen;
4. Bepaal en plaats je inzet!