Update: Hyballa, Dumic, Golla en Grot op nieuwe poster: 'Deze is wél van de fans'

Update: Hyballa, Dumic, Golla en Grot op nieuwe poster: 'Deze is wél van de fans'

20-04-2017 19:32
75

De supporters van NEC zien het slot van de Eredivisie somber in. Dat blijkt maar weer uit een poster die enkele fans gemaakt hebben, waarin ze refereren aan The Untergang (vertaald: de ondergang).

Op de poster is trainer Peter Hyballa te zien met daarboven de namen van Dario Dumic, Lorenzo Burnet, Janio Bikel en Gregor Breinburg. Zij worden verantwoordelijk gehouden voor de situatie waarin NEC zich momenteel bevindt. De ploeg staat op een zorgwekkende zeventiende plek in de Eredivisie en neemt het komende zaterdag op tegen Excelsior.

Het botert al een tijdje niet meer tussen Hyballa en enkele fans van de Nijmegenaren. Afgelopen weekend werd er met 3-0 verloren van FC Twente, waarna de selectie van NEC door supporters werd opgewacht. Hyballa stond ze op karakteristieke wijze te woord en beloofde honderd procent inzet in de degradatiekraker tegen Excelsior.

Update 19.32: Er is inmiddels nóg een creatieve NEC-poster opgedoken. Het is een parodie op de filmposter van The Avengers, met als titel 'De Ontsnapping'. Hyballa, Dumic, Wojciech Golla en Jay-Roy Grot staan afgebeeld op de afbeelding op het Instagram-account van Forza NEC. 'Deze poster komt wél van de fans!', luidt het bijschrift.  

 

Deze poster komt wél van de fans! #necnijmegen #forzanec #wijzullenoverleven

Een bericht gedeeld door ForzaNEC.nl (@forzanecnl) op

(foto via De Gelderlander)