'Ze zitten niet in hun beste fase van het seizoen, maar kunnen ineens losgaan'

'Ze zitten niet in hun beste fase van het seizoen, maar kunnen ineens losgaan'

20-04-2017 16:02
13

Na de 2-0 overwinning op Go Ahead Eagles, wacht voor Willem ll een uitduel bij sc Heerenveen. Trainer Erwin van de Looi is op zijn hoede, ondanks dat de ploeg van Jurgen Streppel niet draait.

"Heerenveen zit momenteel niet in hun beste fase van het seizoen", aldus Van de Looi op de clubsite van de Tilburgers. "Aan de kwaliteit van het elftal zal dat in ieder geval niet liggen. Deze ploeg kan ineens losgaan en aan ons de taak om dat niet te laten gebeuren. We moeten ze niet laten voetballen. Alleen met keihard werken kunnen we de klus klaren en dat hebben we al eerder laten zien, zoals bij Vitesse."

Wedden

Meer odds

Van de Looi is tevreden met waar zijn ploeg momenteel staat. "Wie aan het begin van het seizoen gezegd had dat Willem II mee zou doen om een plekje in de play-offs om Europees voetbal, had daar meteen voor getekend. Nu we dat nog steeds in zicht hebben, willen we er ook voor gaan. Om dit te bereiken moeten we dus ergens punten pakken, die we onlangs tegen ADO hebben laten liggen (1-2 verlies, red.)."