'Bayern München denkt aan Ajacied na transferverzoek van bankzitter'

'Bayern München denkt aan Ajacied na transferverzoek van bankzitter'

20-04-2017 18:36
18

Sven Ulreich, reservedoelman van Bayern München, wil in de zomer vertrekken en dus is zijn werkgever achter de schermen druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe keeper. André Onana (Ajax) zou volgens Duitse en Franse media in beeld zijn bij Der Rekordmeister. 

Onana (21) is dit seizoen eerste doelman in Amsterdam. Afgelopen zomer trad de Kameroener in de voetsporen van Jasper Cillessen. Ajax wil het contract van Onana graag verlengen. De verbintenis van de goalie loopt nu nog door tot medio 2018. Onlangs stond er enige ophef, omdat de zaakwaarnemer van Onana zijn onvrede uitte over de aanbieding van de clubleiding van de eredivisionist. 

Bayern München zou één van de teams zijn die de situatie van de Afrikaanse sluitpost nauwlettend in de gaten houdt. Onana is niet in beeld om eerste doelman te worden bij de regerend kampioen van de Bundesliga. Manuel Neuer (31) is al jaren de onbetwiste nummer één in München. Het is dus de vraag of Onana überhaupt trek heeft om een basisplaats in Amsterdam in te ruilen voor een plek op de bank in Duitsland.