Pastoor reageert geïrriteerd: Zal ik m'n zin even afmaken?

Pastoor reageert geïrriteerd: "Zal ik m'n zin even afmaken?"

20-04-2017 21:42
4

Sparta moet alle zeilen bijzetten om degradatie naar de Jupiler League te voorkomen. Trainer Alex Pastoor beseft dat zijn ploeg op een zorgwekkende positie staat.

"Of ik me zorgen maak? We hebben wel zorgen om deze situatie", zegt Pastoor tegen de NOS. "We staan op de zestiende plek, dat betekent play-offs. We proberen de dans te ontspringen, dat was ook ons doel. Er zijn nog drie wedstrijden om dat te proberen."

Wedden

Meer odds

Pastoor is niet te spreken over de houding van zijn ploeg in de afgelopen wedstrijd. "Het ziet er slap uit, maar de jongens werken spijkerhard. Ze leggen behoorlijk wat kilometers af. Je kunt duidelijk zien dat de spanning wat met ze doet."

Sparta-voorzitter Rob Westerhof kondigde deze week aan dat er vrijdag weer gesproken gaat worden over de toekomst. Daar wordt Pastoor mee geconfronteerd, maar die zegt dat het overleg altijd op maandag is. "Zal ik m'n zin even afmaken?", reageert hij geïrriteerd.

"Of het niet klopt dat er vrijdag een gesprek is? Als ik ga antwoorden, moet je wel even de microfoon voor m'n mond houden. Rob is in het buitenland. Ik weet niet of hij een gesprek wil, maar we hebben ze regelmatig. Daarin bespreken we onze politiek, daar gaan we gewoon mee door."