Teleurstelling enorm bij Schalke 04: De voetbalgod is niet altijd eerlijk

Teleurstelling enorm bij Schalke 04: "De voetbalgod is niet altijd eerlijk"

21-04-2017 08:41
29

Waar bij Ajax de euforie groot is na de ontknoping in de kwartfinale van de Europa League, zit Schalke 04 in zak en as. De Duitsers mochten ruiken aan een plek in de halve eindstrijd, maar gingen in extremis de boot in.

"Dat we vandaag verloren hebben, is uiterst bitter en zeer ongelukkig", somberde coach Markus Weinzierl in gesprek met Kicker. "We verdienden het om de halve finale te halen. Voor het spel kan ik de jongens enkel een groot compliment geven."

Wedden

Meer odds

Weinzierl neemt centrale verdediger Matija Nastasic naar eigen zeggen niets kwalijk. De Serviër speelde een ongelukkige rol bij de goal van Nick Viergever. "We waren op weg naar de zege en hadden beter moeten verdedigen, maar dat zeg ik niet alleen tegen Matija. We hadden Ajax niet richting de halve finale moeten helpen."

Schalke-aanvoerder Benedikt Höwedes kon niet bevatten dat het alsnog 3-2 was geworden. "De voetbalgod is niet altijd eerlijk. Heel lang was dit een geweldige Europese avond en dan maakt Ajax een doelpunt uit iets wat geen kans is."